KolaycaYap.Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey

2022 Yaz sezonu çanta trendleri! 2022 çanta modelleri arasında neler var?

Her sezon farklı modellerle karşımıza çıkan çantalar bu yıl iddialı tasarımlarıyla stil yıldızı olmaya hazır. 2022 yılına özellikle neon …

2022 Yaz sezonu çanta trendleri! 2022 çanta modelleri arasında neler var?

Her sezon farklı modellerle karşımıza çıkan çantalar bu yıl iddialı tasarımlarıyla stil yıldızı olmaya hazır. 2022 yılına özellikle neon renklerin ön planda olduğu çantaların damga vurması bekleniyor. Peki 2022 çanta modelleri arasında neler var? İşte bu yıla damgasını vuracak çanta modelleri…

Kombinlerin tamamlayıcı parçaları arasında olan ve kadınların vazgeçilmez aksesuarlarından çanta modelleri bu yıl kendine yeni renk ve stiller oluşturdu. Yeni stil çantalarda, Pantone tarafından 2022 yılı için üretilen very peri renginin yanı sıra renk skalasından seçilen tonları da göreceğiz. Daha çok neon renklerin hakim olduğu ve kadınların vazgeçilmez parçaları olan çanta tasarımlarında bu yıla damgasını vuracak modeller arasında hasır olanlar da var. Bu yıl üretilen hasır çantalar, deriyle ve hasır kumaşın birleşimiyle sokak stillerinde adından çokça söz ettiriyor. Kombinlerin değişmez ekürisi bu tamamlayıcı aksesuarlar uzanan ya da kısalan; zincir ya da boncuk detaylarıyla 2022 çanta trendlerine küçük bir güncelleme getiriyor. Bir yanda gittikçe küçülen çantalar, oversize tote bag’lerin tahtına göz dikmişken, zarafetin timsali eşarplar vitrinlerden moda düşkünlerine göz kırpıyor. Bu yıl çantalarda her stili hitap eden tasarımlar yakalandı. Hem trendlerde hem de gardırobunuzda zamansızlar listesine ekleyeceğiniz, 2022 yaz sezonunun öne çıkan çanta trendlerini sizler için derledik. İşte 2022’nin trend çantaları…

2022 YILININ TREND ÇANTALARI

Zincir detaylar;

Çantalarda zincir detaylar

Özellikle dünyaca ünlü çanta markalarında öne çıkan zincir detayları yeni sezonda çokça karşımıza çıkmakta. Bu yılın çanta modelleri zincir detaylarıyla aksesuar trendlerinde listenin zirvesinde olmayı hedefliyor.

Yuvarlak örgü çanta;

Yuvarlak örgü çanta

Dünyaca ünlü markalardan olan Givenchy’nin yeni sezon yuvarlak örgü ve zincirli çantaları da özellikle altın rengiyle her kombininizin başrolü olmaya aday.

Neon renklerin patlaması;

Neon renklerin patlaması

Versace’nin yeni sezon neon çantaları, bu sezonun en renkli ve göz alıcı parçalarından. Turuncu, yeşil ve sarı renkleriyle öne çıkan zincirli modeller, renkli yaz kombinlerinizi daha da hareketlendirecek.

İkonik ve doğal görünüm;

İkonik ve doğal görünüm

Bu yılın ilkbahar ve yazı için en uygun çantalarından biri de doğal görünümü ön planda tutan çantalar. İkonik bir yapıda tasarlanan bu çantaları, genellikle dünyaca ünlü marka Fendi’nin koleksiyonları arasında çokça görebiliriz. Doğal renk tonlarıyla vitrinlerde sergilenen çantalar her kombine uyum sağlamaya hazır.

Büyük ve geniş çantalar;

Büyük ve geniş çantalar

Kadınlar yalnızca özel buluşmalar veya iş ortamları için değil günlük hayatlarında da kişisel bakım ürünlerini ayırmazlar. Bunun yanı sıra şık ve entelektüel kadınların da asla vazgeçemedikleri kitapları da unutmayalım. Bunlara önem veren kadınlar için 2022 koleksiyonları arasında olan büyük boy çantalar mağaza vitrinlerinde yerini aldı.

Hasır çantalar;

Hasır çantalar

Özellikle bu sezon çeşitli modelleriyle daha çok karşımıza çıkan hasır çantalar, havaların ısınmasıyla beraber yaklaşan tatil sezonunu hatırlatıyor. Son zamanlarda trend listeleri arasında olan hasır çantalar farklı stilleriyle günlük kombinlerle de uyum sağlamayı biliyor.

Örgü çantalar;

örgü çantalar

Geçtiğimiz sezonlara göre özellikle bu yıl yüksek el işçiliğini gözler önüne seren örgü çantalar, modanın aksesuar kategorisinde sık sık adından söz ettiriyor. Her örgüsünden özgünlüğü gördüğümüz bu çanta modelleri 2022 yazına damgasını vuracak gibi.

50’ler 60’lar;

50

Adeta zamanlar arası yolculuk yaptıran zarafet timsali eşarp ya da şallar geçmişi anımsatan çanta modellerinin yanında vintage bir esintisi sunuyor. Bu stil size bir film kahramanı olduğunuz hissiyatını verebilir.

Gösterişli boncuk ve zincirler

Gösterişli boncuk ve zincirler;

Her biri başrol niteliğinde olan boncuklar ve zincirlerle bezenmiş çanta modelleri, 2022 yılında sokak stillerinde de özel davetlerde de kalabalıklar arasında kendini patlatacak gibi duruyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ