KolaycaYap.Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey

2022 Cruise defilelerinde öne çıkan trendler!

Farklı tasarım ve özgün kombin stillerinin bir araya geldiği 2022 Cruise defilelerinde göz kamaştıran ve ön plana çıkan koleksiyon zarif bir …

2022 Cruise defilelerinde öne çıkan trendler!

Farklı tasarım ve özgün kombin stillerinin bir araya geldiği 2022 Cruise defilelerinde göz kamaştıran ve ön plana çıkan koleksiyon zarif bir gösteriş sunuyor. İşte 2022 Cruise trendleri…

Feminen çiçeklerden geniş açılar ve püsküllerin dansına kadar birçok tarzı barındıran 2022 Cruise defilelerinden öne çıkan tasarım ve özgün kombinler bu seneye damgasını vuracağa benziyor. Şıklığıyla oldukça göz kamaştıran Cruise defile parçaları sokak stiline serbest bir dokunuş kazandırmak için harekete geçiyor. Cruise defilelerinden seçilen parçalar tesettürlü kadınların kombinlerinde de rahatlıkla uyum sağlayabilir.

2022 CRUİSE DEFİLELERİNDEN ÖNE ÇIKAN TRENDLER

  • Serbest hareket;

Alberta Ferretti

Son dönemlerde giyim tercihlerimizde rahatlığı ön planda tutmamız modanın üst düzey konfora adapte olması çok kolay oldu. Dünyacı ünlü moda tasarımcısı Alberta Ferretti, asalete göz kırpan pantolonun zeminle buluştuğu paça tarzıyla, tercihlerimizde ferahlığa ve rahatlığa yer açıyor. 

  • Nokta atışı; 

Tory Burch

Bu sene Cruise defilelerinde oldukça ilgi gören puantiye desenli kıyafetler retro detaylı kıyafetler geçmişin esintileriyle 2022 yılını kuşatmak için vitrinlerde yerini aldı.

  • Etnik rüzgar;

Genellikle örme kumaşlara yer verilen bu koleksiyon yeni kuşağın bir hayli ilgisini çekmiş durumda. Stilistler için de trendlerin başında olan ve etnik bir tavırla karşımıza çıkan bu özgün tasarım kıyafetleri desenleriyle bu sene sert esecek gibi…

Etro

  • Geniş açı; 

Modern sanat yaklaşımlarıyla son iki sezonu kapsayan tüm defileleri kasıp kavuran geniş açı tasarımları, iki farklı uca dokunan vizyonuyla karşımıza çıkıyor. Hayal gücünün zorlayıcı kesimlerini taşıyan bu koleksiyon giyim tercihlerinde yeni dokunuşlarda bulunmak için kolları sıvadı. 

Proenza Schouler

  • Püskül dansı; 

70’lerin iyimser ve keyifli yanını her detayında gösteren püsküller, son birkaç sezon karşımıza çıkan parçalar arasında yer alıyor. Örgü işçiliğinin ön planda olduğu püskül tasarımları saten kumaşlar üzerinden sunuluyor.

Cult Gaia

  • Çiçeklerin zamanı; 

Baharı andıran çiçek desenleri hayatımıza yüksek dozda enerji vermeye devam ediyor. Her ne kadar yaz aylarından bir kahramanmış gibi görünse de 2022 kış koleksiyonuna da karakterinden bir parça sunmuş.

Carolina Herrera

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ