KolaycaYap.Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey

2022 hasır şapka trendi! Hasır şapka modelleri neler var?

Güneşin yüzünü göstermesiyle beraber moda dünyasının aksesuarlar üzerindeki yeni tasarımları mağazalarda sergilenmeye başladı. Özellikle tatil …

2022 hasır şapka trendi! Hasır şapka modelleri neler var?

Güneşin yüzünü göstermesiyle beraber moda dünyasının aksesuarlar üzerindeki yeni tasarımları mağazalarda sergilenmeye başladı. Özellikle tatil bölgelerinde çok tercih edilen aksesuarlar arasında olan hasır şapkalar 2022 trend listelerinde yerini aldı. Peki 2022 hasır şapka modelleri arasında neler var?

Şıklığına düşkün kadınlar, kıyafet seçerken tercihlerinde tamamlayıcı aksesuarlara da yer veriyor. Tasarımlar ve talepler her sene yaşam standartlarına göre değişim göstermeye devam ediyor. Bulundukları her alında görünümlerine dikkat eden modaya düşkün kadınlar, yalnızca omuzlarında taşıyacakları kıyafetlere değil aynı zamanda kombinlerinde fark oluşturacak aksesuarlar üzerinde de oldukça seçici davranır. Tıpkı elbiseler gibi kullanım alanlarına göre aksesuarlar da renkleri ve stilleriyle trend listelerinde yerini belirler. Sezon değişimiyle beraber moda tasarımcıların kalemine yansıyan yeni çizgiler bu yaza damgasını vuracak hasır şapkalara da dokundu. Hemen her yaz gardıropların bir numaralı tamamlayıcı parçaları arasında olmayı hak eden hasır şapkalar, yaz aylarında bakımının zor yapıldığı saçları gizlemesinin yanı sıra serinletici kombinlere de adeta baş tacı oluyor. Peki 2022 yaz sezonuna damga vuracak hasır şapka modellerinde neler var?

2022 HASIR ŞAPKA MODELLERİ

Bu sezonun hasır şapkaları da tıpkı diğer aksesuarlarda olduğu gibi geçmişi aratmıyor. 7’den 70′ her kesime hitap edebilecek modeller 2022 yazına damgasını vurmak için kolları sıvadı. genellikle hasır şapka deyince akıllara güneş, kum, deniz geliyor. Ancak artık bu ön yargıların aşılması gerekiyor.

lcw hasır şapka modelleri

Moda, gelişimiyle beraber özellikle şık görünmeye özen gösteren kadınlar için aksesuarlarda yaptığı yeni çalışmalar sınır tanımıyor. Hasır çantaların günlük kombinlerde kullanılabildiği gibi hasır şapkalar da artık sokak stillerine meydan okuyor. Artık tek tip tasarlanmayan hasır şapkalar, çeşitli renk ve şekil alternatifleriyle aksesuar trendlerini yeniden oluşturuyor.

Mavi hasır şapka modelleri

Sizler de trendler arasında olan bu parçaların kıyafetlerinize dokunmasını istiyorsanız tüm tabuları yıkıp günlük kombinlerinizde rahatça kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ