KolaycaYap.Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey

2022 trendlerine damga vuracak saç renkleri

Her sezon olduğu gibi 2022 yılında da podyumlardan günlük hayatımıza uzanan birçok trendin keyfini çıkaracağız… Buna bağlı olarak 2022 saç …

2022 trendlerine damga vuracak saç renkleri

Her sezon olduğu gibi 2022 yılında da podyumlardan günlük hayatımıza uzanan birçok trendin keyfini çıkaracağız… Buna bağlı olarak 2022 saç trendleri neler olacak diye düşünürken araştırmalara başladık! Bugün sizlere 2022 trendlerine damga vuracak saç renkleri açıklıyoruz.

2019 yılında başlayan koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre dış dünyadan uzak kalınca moda dünyası da içine kapandı. Yeni trendler her ne kadar ortaya çıksa da bunu çok fazla göremedik diyebiliriz. Ancak aşılanmanın ardından yeniden hayatın her alanında canlanma yaşanmaya başladı. Peki, 2022 saç modası nasıl olacak?

Sarı saç renkleri eski yıllara göre daha canlılıktan, daha az bakım gerektiren tonlara doğru popülaritesini artırdı. Ancak, sarı tutkunlarının en çok talep ettiği veya saçlarını sarıya boyamak isteyenlere alternatif renkler sunacak fikirleri uzmanlarında tavsiyesi ile derledik. 

  • KÜLLÜ SARI VE PLATİN KARIŞIMI SAÇ RENGİ

Platinden başlayarak kumrala doğru giden sarı saç rengi skalasında, son yıllarda öne çıkan bir ikili var: küllü sarı ve platin karışımı. Özellikle buğday tenli ve beyaz tenli kadınlara çok yakışan küllü sarı ve platin karışımı saç modelleri arasında herkese uyabilecek bir renk ve model seçeneği bulmak mümkün olabilir. 2022’de çok trend olacak bu renk, bahar aylarına damga vuracak.

  • BRONZ SARI SAÇ RENGİ

Sıcak sarı saç rengi kadınların en çok sevdiği sarı saç rengi tonlarından biridir. Yaz mevsiminde de kış mevsiminde de oldukça sevilen ve çok tercih edilen bu saç rengini esmer kadınlar bile kullanabilir. Ten renginiz ile sarı saçın çok zıt durduğunu düşünüyorsanız bir de sıcak sarı saç rengini kullanmayı düşünebilirsiniz.

  • LİVİNG COLAR SAÇ RENGİ

Turuncuya kaçan bu saç modeli özellikle beyaz tenlilerde mükemmel durmaktadır. Yeni sezonun en moda saç renkleri arasında yer alan mercan rengi saç özellikle genç kesim tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Yeni sezon renkleri arasında yer alan mercan rengi, eğer açık tene sahipseniz sizde de mükemmel duracaktır.

  • KAR GRİSİ SAÇ RENGİ

Daha modern ve havalı görünmek isteyenlerin tercihi küllü gri saç renkleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Gri saç renklerinin soğuk alt tonu diyebileceğimiz küllü gri saç ile kendinizi daha genç hissedeceksiniz.  Gümüş gri, koyu küllü gri ve metalik gri alt tonları ile kullanabileceğiniz bu saçlar ile çok daha şık olacaksınız.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ