KolaycaYap.Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey

2022 yılına damgasını vuracak ikonik çanta trendi!

Dünyaca ünlü bir markanın yeni sezon çanta koleksiyonları arasındaki ikonik stiller şimdiden moda düşkünlerinin ilgisini çekti. Hayranlık …

2022 yılına damgasını vuracak ikonik çanta trendi!

Dünyaca ünlü bir markanın yeni sezon çanta koleksiyonları arasındaki ikonik stiller şimdiden moda düşkünlerinin ilgisini çekti. Hayranlık uyandıran bu çantalar dünya turuna çıkmaya hazır. İşte 2022 yılına damgasını vuracak ikonik stil çantalar…

Dünyaca ünlü marka Ikonik Weekend Max Mara Pasticcino, yeni sezon çantalarını tanıtıma sundu. Dünya turuna çıkan modellerin ilk durağı Venedik oldu. Her sezon gelişerek değişen moda dünyası, günümüze geçmişten esintiler bırakmayı seviyor. Kıyafetlerimizin yanı sıra aksesuarlar da gelenekselliği ön planda tutarak kombinlerin vazgeçilmez tamamlayıcı parçaları halinde olmaya devam ediyor. Öte yandan Ikonik Weekend Max Mara Pasticcino, yeni sezon ikonik çanta modellerinde zanaatkar mükemmelliğini de sergiliyor. Ayrıca yalnızca renk ve desenleriyle ilgi çekmeyen bu çanta stilleri aynı zamanda kumaşları ve renkli cam boncuklarıyla da göz dolduruyor. Dünyaca ünlü bu markanın yeni sezon ikonik çanta modelleri ilk olarak, sekiz yüzyıldan fazla bir süredir cam sanatını yükselten ve bu konuda rakipsiz olan Venedik Lagünü’ndeki küçük Murano adasında vitrine çıktı.

Öte yandan 1922’de eski bir manastırı dönüştüren Mariano Fortury tarafından kurulan Giudecca adasındaki efsanevi tekstil fabrikasında günümüzde de hala kumaşlar orijinal makineleriyle yapılmaktadır.

2022 yılına damgasını vuracak ikonik çanta modelleri

2022 YILINA DAMGASINI VURACAK İKONİK ÇANTA MODELLERİ

Max Mara ikonik çanta modelleri

Koleksiyon arasında olan Pasticcino Bag Modello Venedik modeli üç farklı pamukla metalik motiflerden oluşuyor. Fildişi ve tozlu deniz mavisine karşı lavanta, koyu kırmızı vurgulara karşı da altın ve bakırın hafif tonları yeşil ve bej karışımı bir desenle kremsi bir tavır sergiliyor.

Pasticcino Bag Modello Venedik

Adını İtalyanca ‘küçük hamur işi’ köyünden alan Pasticcino Çanta, tatlı bir doğayı güçlü karakterle dengede tutmayı başarıyor. 1974’ten beri sanatsal cam objeleri ve türünün tek örneği parçalarıyla tanınan bu çanta modeli Venezia’da yapılan bilyeli toka ile karakterize edildi.

Adını İtalyanca

Öte yandan dünyaca ünlü Ikonik Weekend Max Mara Pasticcino markasının cam yapımı olan Pasticcino Bag Modello Venedik modeli usta bir elden çıkmıştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ