KolaycaYap.Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey

Yaz Ayları Yaklaşırken Zayıflamaya Yardımcı Olacak Maydanozlu Kür Tarifi

Yaz Ayları Yaklaşırken Zayıflamaya Yardımcı Olacak Maydanozlu Kür Tarifi

Hayatımızı daha güzel bir hale getirmek için mutlaka doğanın bize sunduklarının kıymetini bilmemiz gerekiyor. Sebze ve meyveleri bol bol bulacağımız bir döneme girerken, hazır yaz ayları da yaklaşmaya başlamışken biraz zayıflamaya ne dersiniz? Bugün sizlere yaz aylarına hazırlık için zayıflama kürü hazırladık. Size vereceğimiz kür de maydanoz ile yapılıyor. Hem kilo vermenize yardımcı olacak, hem de çok sağlıklı olan bu kürleri mutlaka denemenizi öneriyoruz. Hem yapımı kolay, hem de maliyeti ucuz Maydanozlu Kür Tarifi için okumaya devam edin.

Maydanoz, Limon ve Su ile Hazırlanan Kür

Her evde bulunan malzemelerle hazırlayacağınız bu kür, yaz aylarına hem sağlıklı hem de zayıf girmenizi sağlayacak. Zaten bu 3 malzemenin de ne kadar sağlıklı ve faydalı olduğundan sık sık bahsediyoruz. Ama isterseniz gelin, bir kez  de tek tek bu malzemelerin sağlık için yararlarından bahsedelim ve ardından da kürümüzün tarifine geçelim.

Maydanozun Faydaları

İçeriğinde bol miktarda A, C ve K vitamini bulunan maydanoz, aynı zamanda folik asit, kalsiyum, potasyum ve demir gibi mineraller bakımından da zengindir. Güçlü bir antioksidan özelliği taşıyan maydanoz, idrar sökmekte ve ödem atmakta da yardımcı olur.

Limonun Faydaları

Şimdi limonun faydalarından tek tek bahsetmeye başlarsak, burada sayfalar yetmez. Biz o halde zayıflama için faydalarından bahsedelim. Limon C vitamini deposudur ve o da maydanoz gibi ödem atmakta birebirdir.

Su İçmenin Faydaları

Aynı limon gibi suyun da faydalarını saymak artık gereksiz diye düşünüyorum. Bu üç faydalı besin bir araya gelince neler oluyor, isterseniz gelin ona bakalım.

Maydanozlu Zayıflama Kürü Tarifi

Malzemeler:

20 adet maydanoz dalı (saplarıyla birlikte)

1 adet limonun suyu

1 su bardağı su

Yapılışı:

Maydanozu sapları ile birlikte kullanacağız. Bu nedenle iyice yıkayın ve temiz hale getirin. Aynı şekilde limonu da iyice yıkadıktan sonra suyunu sıkın. Maydanozları da blenderden iyice geçirin ve limon suyunun içerisine ekleyin. 1 su bardağı suyu da ekledikten sonra yeniden blenderden geçirin. İşte karışımınız artık hazır.

Nasıl Kullanılır?

Bu karışımı 15 gün boyunca her sabah aç karnınıza tüketmeniz gerekiyor. 15 günün sonunda ise karışıma bir hafta ara verin ve daha sonra yine aynı şekilde tüketmeye başlayın.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ