KolaycaYap.Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey

Hollywood yıldızları başlattı! Kadınlarda kravat modası

Kravatlar, erkeklerin gardırobundan çıkıp kadınların stiline de transfer oldu. Maskülen bir tavrı sergileyen bu parçalar önceki dönemlerde de …

Hollywood yıldızları başlattı! Kadınlarda kravat modası

Kravatlar, erkeklerin gardırobundan çıkıp kadınların stiline de transfer oldu. Maskülen bir tavrı sergileyen bu parçalar önceki dönemlerde de günlük giyimde kadınların tercihleri arasındaydı. Şimdiyse Hollywood yıldızlarının tekrar gündeme getirdiği kravatlar, şimdiden kadınların ilgisini çekmeye başladı. İşte 2022 modasına yöne verecek kravatlar…

Geçtiğimiz dönemlerde kadınların da gardıroplarında bulunan kravatlar tekrar gün yüzüne çıkmak için kolları sıvadı. Aksesuarlarda sezon trendleri listesine ismini yazdıran kravatlar sokak stillerinde yükselişe geçmeye başladı. Adından söz ettiren bu parçalar maskülen tavrının yanı sıra konforlu bir görünüme ulaştırıyor. Her geçen gün kendini yenileyen moda dünyası yaşam standartlarına göre şekillense de bazen kendi inisiyatifini de sunabiliyor. Günümüz kadınların giyebileceği kıyafetlerde sınır yokken pantolon, yelek, bot, takım elbise ya da şapkaya bir yenisi daha eklendi.

kadınlarda kravat modası

KADINLARA UYARLANMIŞ KRAVATLAR

Bu sezonun en popüler aksesuarı olmaya hazırlanan kravatlar, erkeklerin gardırobundan çıkarak özgürlüklerini ilan etti. Öte yandan takım bir elbise ile kombinleyebileceğiniz kravatınızı, broş detayıyla daha zarif hale getirebilirsiniz.

Kravatınızı maskülen tavrın yanı sıra daha feminen hale getirmek için çiçeklerden veya renkli desenlerden yardım alabilirsiniz.

Ralph Lauren

Blake Lively

Amerikalı ünlü aktris Blake Lively,  beyaz saten kravatını toz pembe bir takım elbise ile kombinledi.

Louis Vuitton

Jisoo

Black Pink grubundan Jisoo, Dior görünümüyle şık bir stil yakaladı.

Zendaya

Zendaya, Vanity Fair partisinde tercih ettiği Valentino takım elbisesini kravat detayıyla daha maskülen hale getirdi.

Natalia Verza

Natalia Verza, kravatı günlük stiline taşıdı.

Ralph Lauren

Siyah beyaz uyumuyla çabasız bir şıklığı işaret ediyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ