KolaycaYap.Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey

Burcu Esmersoy laciverte bürünmüş! Lacivert ile kombin nasıl yapılır!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy son zamanlardaki tarzıyla sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Giyim tercihiyle şıklığını ön planda tutan güzel …

Burcu Esmersoy laciverte bürünmüş! Lacivert ile kombin nasıl yapılır!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy son zamanlardaki tarzıyla sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Giyim tercihiyle şıklığını ön planda tutan güzel sunucunun “Taktım takıştırdım kendime yakıştırdım” notuyla yaptığı paylaşımı moda dünyasının gözünden kaçmadı. Tercih ettiği lacivert ile baharın tadını yaşamaya başladı. Peki lacivert ile kombin nasıl yapılır. İşte detaylar…

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy 2017 yılında ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde aldığı rolün yanı sıra ‘Dünya Güzellerim’ adlı TV programıyla ekranlarda yer alıyordu. Uzun süredir projelerde yer alamayan Esmersoy, 45 yaşında olmasına rağmen güzelliğiyle ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor. Öte yandan giyim tarzıyla dillere destan olan ünlü sunucu sosyal medya hesabından sık sık yaptığı paylaşımlarla hayranlarının beğenisi topluyor.

Burcu Esmersoy

Her sezon varlığını unutturmayan renkler arasında olan lacivert kombinlerdeki uyumuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda trend listelerinde zirveyi zorlayan lacivert kendini parlatan renklerle bir araya gelmeyi her zaman çok sevmiştir. Birçok ünlünün de omuzlarından düşüremediği bu renk ünlü sunucu Burcu Esmersoy’a çok yakışmış.

Burcu Esmersoyun tarzı çok konuşulacak

LACİVERT İLE KOMBİN NASIL YAPILIR?

Her ten rengiyle uyum sağlamaya hazır olan lacivert mevsimine kılıf uydurmayı çok iyi başarıyor. Ünlü isimlerin de yaz kış vazgeçemedikleri bu renk, gardıropların en nadide parçalarını sokak stillerine kazandırıyor. Kış renkleriyle buluşmasının yanı sıra baharın coşkusunu yaşatan uyumlar da yakalıyor. Çeşitli model alternatifleriyle karşımıza çıkan lacivertin beyazla tutumunu, ünlü sunucu Burcu Esmersoy tüm moda severlerle paylaştı.

Lacivert beyaz uyumu;

Lacivert ile beyazın uyumu

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un lacivert giyiminde özellikle tercih ettiği ton beyaz. Özellikle bu renk ile farklı tonların birleşiminde ten uyumu göz ardı edilmemesi gerekirken beyazın saflığı bu kuralı çiğniyor.

Lacivert ve beyaz kombin önerisi

Benzer tonlara fırsat verin;

Benzer tonlar

Geçtiğimiz giyim tercihlerinde ton sür ton tarzlar pek tercih edilmezdi. Artık mağazaların reyon ve vitrinlerinde yan yana gelmekten korkan aynı tonlar artık trenlerin listesinde başı çekmeye başladı.

Elbisede buluşan bej ve lacivert;

Elbisede buluşan bej ve lacivert

Her tonuyla adından söz ettiren bej, laciverte desen olarak göz alıcı bir görünüm bırakıyor.

Lacivert ve bej kombin önerisi

Aksesuarlarla canlandırın;

Aksesuarlarla canlandırın

Uygun aksesuarlarla can bulan lacivert, koyu görünümüyle yine otoritesini korumayı başarıyor.

BU RENK İNCE GÖSTERİYOR

Otoriteyi temsil eden lacivert bir ara renktir. Her ne kadar mavinin koyusu olarak bilinse de bir köşesinde mora da yer verir. Öte yandan birçok renkle yan yana gelmeyi seven lacivert, koyu olmasının avantajını kullanarak ince gösterme özelliğine sahiptir. Bu sebeple lacivert, hangi tonla tercih edilirse edilsin modaya düşkün kadınları zarif göstermek için adeta ant içmiş.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ