KolaycaYap.Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey

2022 yaz modasına damga vuracak tiril tiril eşarp modelleri

Yaz aylarında rahatlık kombinlerde ilk sırada gelir. Bu yüzden sizler için hem kumaşı hem de desenleriyle yaz kombinlerine damga vuracak eşarp …

2022 yaz modasına damga vuracak tiril tiril eşarp modelleri

Yaz aylarında rahatlık kombinlerde ilk sırada gelir. Bu yüzden sizler için hem kumaşı hem de desenleriyle yaz kombinlerine damga vuracak eşarp modellerini bir araya getirdik. Trend modeller sayesinde sizler de kreasyonunuzu daha da güçlendirebilirsiniz. İşte 2022 yaz modasına damga vuracak eşarp modelleri…

Her geçen gün gelişerek büyüyen tesettür modası çizgileri ve renkleriyle ortamların havasını değiştirmeye devam ediyor. Özellikle tesettürün vazgeçilmez parçası olan eşarplar, her sezon tercih edilebilir kumaşlarıyla karşımıza çıkıyor. Yaz aylarında bunaltmayacak özelliğe sahip olan tril eşarplar bu yıla damgasını vurmak için hazırlıklarını tamamladı. Kalitesiyle piyasada ön sırada olan markaların koleksiyonlarında yer alan yaz modelleri yeni desenleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Tasarımcılar, yoğun çalışmalarının ardından 2022 yılının yaz pazarına yumuşak doku ve kolay kullanıma sahip olan ayrıca kombinlere rahatlıkla uyum sağlayabilecek modelleri sundu. Bu yaz baş tacı yapacağınız; elbiselerle, takımlarla, trençkotlarla hatta günlük hayatta bile kullanabileceğiniz birbirinden farklı eşarp modelleri için çekmecelerinizde yer ayırın. İşte 2022 yazına damgasını vuracak tril tril eşarp modelleri.

2022 YAZ SEZONUNA DAMGASINI VURACAK TRİL TRİL EŞARP MODELLERİ!

Verona Scarves Allegra

VERONA SCARVES / ALLEGRA : 109,00 TL

BİRBİRİNDEN FARKLI DESENLERE SAHİP EŞARPLAR!

Eşarplarda klasik ancak şık tasarımlara ek olarak bu yılın modasında hemen her parçada tercih edilen çiçek ve geometrik şekiller yer alıyor. Kıyafetlerde tek renk seçiminden yana olanların kombinlerine muhteşem bir dokunuş katacak olan eşarplar hemen her yaş grubuna hitap etmektedir. 

Verona Scarves Allesia

VERONA SCARVES / ALLESIA : 109,00 TL

VERONA SCARVES / ALMIRAH : 109,00 TL

ENERJİNİZİ YÜKSELTECEK!

Enerjinizle kalabalık arasına karışacağınız eşarpları tatilde de tercih edebilirsiniz. Şık davetlerin, ofis ortamlarının ve saatler içinde ayarlanan buluşmaların kurtarıcısı olan modeller ve renkler sayesinde hiç düşünmeden hızla kombin oluşturabilirsiniz.

Armine Nostalji Sura

ARMİNE / NOSTALJİ  SURA : 419,90 TL

ŞIKLIĞINIZI ARTIRACAK ÖZELLİKLER!

Twill dokusuna sahip olan bu eşarpların bozulmaması için mutlaka elde ya da 30 derece de makinede yıkayabilirsiniz. Tok duruşu sayesinde hangi yüz şekline sahip olursanız olun kolayca şekil alabiliyor. Kayma yapmayan modeller sayesinde iğneye ihtiyaç bile duymazsınız. Çeşitli markaların canlı renkleriyle enerjinizi artıracak modelleriyle her ortama cesurca giriş yapabilirsiniz. 

Armine Sura

ARMİNE / SURA : 489,90 TL

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ