KolaycaYap.Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey

2022 yılının yaz sezonunda öne çıkan 5 ayakkabı trendi!

2022 yaz sezonuna, farklı renk ve modellerde üretilen rahat ve şık ayakkabılarla giriyoruz. Her görünüme hareket katabilecek farklı topuk …

2022 yılının yaz sezonunda öne çıkan 5 ayakkabı trendi!

2022 yaz sezonuna, farklı renk ve modellerde üretilen rahat ve şık ayakkabılarla giriyoruz. Her görünüme hareket katabilecek farklı topuk modelleri, rahat sandaletler aksesuarların öne çıkan parçaları olmaya başladı. Moda dünyası her sezon çeşitli alternatifleri sunarken, biz de sizler için yaz sezonuna damgasını vuracak 5 ayakkabı trendini yazdık. İşte 2022 yazına damga vuracak 5 ayakkabı trendi.

Mevsim geçişleriyle beraber hem kıyafetlerde hem de aksesuarlarda tercihler değişiyor. Moda, her sezon popüler renklere göre sunduğu farklı tasarımların yanında tamamlayıcı detay olan aksesuarların baş tacı ayakkabıları da es geçmiyor. Son dönemlerde özellikle rahat parçalarla giyinip kuşanmaya alışmışken, ayakkabı tercihlerine de artık stilden önce konfor ön planda oluyor. Tasarımcılar da bu gibi talepleri göz önünde bulundurarak hayal dünyasını kalemden kağıda aktarıyor. Artık markaların vitrinlerinde ve mağaza içi raflarında sergilediği yeni sezon ayakkabı koleksiyonları 2022 yazına damgası vurması beklenen modellerden oluşuyor. Giydiğimiz kıyafetlerimizde çok sık karşımıza çıkan geçmişin çizimlerini ayakkabılarda da görmek mümkün. Bu yılın tasarımları arasındaki, özellikle yaz mevsiminde çok konuşulacak modeller ön yargılara adeta savaş açıyor! Yeni sezonda moda düşkünlerine sunulan parçalardan en dikkat çeken günlük düz ya da topuklu parmak arası terlik veya ayakkabılar, buna en büyük örneklerden biri olabilir. Bunun yanına balıkçı sandaletlerini de ekleyebiliriz. Peki 2022 yaz sezonunda öne çıkan 5 ayakkabı trendine neler var?

2022 yaz sezonunda öne çıkan ayakkabı modelleri

2022 YAZ SEZONUNDA ÖNE ÇIKAN 5 AYAKKABI TRENDİ

Balıkçı sandaletler;

Balıkçı Sandalet modelleri

DERİMOD / TABA KADIN DERİ BODRUM SANDALET: 386,99 TL

LUVISHOES / AGATHE YEŞİL KADIN TOPUKLU SANDALET: 440,80 TL

Hem şık hem de konfor sunan balıkçı sandaletleri son yıllara göre sezonun trend listelerinde yükselişe geçen parçaları haline geldi. Kalın tabanlı formda olanları, topuklu ayakkabı giyemeyenler için bir noktada alternatif olarak kabul edilebilir. İlk bakışta tasarımıyla zarafeti yansıtmasa da saten ve floral elbiselerle kombine edildiğinde şık bir görünüm ortaya koyabilir.

Platform topuklar;

JUSESHOES / YENİ SERİ YAZLIK KADIN PLATFORM TOPUKLU AYAKKABI: 399,00 TL

SELİN SHOES / MATHİLDA PLATFORM TAŞ DETAY TOPUKLU AYAKKABI: 389,99 TL

Dünyaca ünlü moda markalarının da koleksiyonlarında sık sık gördüğümüz kalın platform topuklu ayakkabıların, 2022 yaz sezonunda çok ses getireceğe benziyor. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle beraber artan düğün organizasyonları için farklı renk modelleriyle alternatifler sunuyor. Stiliyle 70’lı yılları anımsatan bu trend, günümüzde çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Kristal dokular;

Kristal dokular

DCEY x DIVARESE / MAYA TURUNCU TAŞLI AYAKKABI: 1,299.00 TL

SELİN SHOES / GABRİELLA TAŞLI KAFES DETAY BİLEK BAĞLAMALI AYAKKABI: 349,99 TL

Taşlı işlemelerle veya metalik renklerle karşımıza çıkan topuklu ayakkabılar ışıltılı görünümleriyle hem de gündüz hem de gece kolayla tercih edilebilecek tasarımlara sahip. Ayrıca modaya düşkün kadınların da oluşturacağı kombinler için de ilham kaynağı oluyor.

Takunyalar;

Takunya modelleri

LAL SHOES / CHESTER KADIN TAKUNYA TERLİK: 249,99 TL

SU ESPADRİL / TINSLEY KADIN TAKUNYA TABA: 719,10 TL

Son zamanlarda geçmişi çokça yanı başımızda hissettiren modanın göze gelir parçalarına takunyalar da eşlik ediyor. Hava değişimine karşı dayanıklı olmalarıyla bilinen takunyalar, gün içinde yaşanabilecek herhangi bir sürprize karşı güvenli bir duruş sergiliyor.

Parmak arası terlikler;

Parmak arası terlik ve ayakkabı modeli

BEYOND / SİYAH MİLO PARMAK ARASI DERİ AYAKKABI: 75,99 TL

SELİN SHOES / PULPY PARMAK ARASI KADIN TERLİK: 119,99 TL

Parmak arası terliklerin geçtiğimiz yıllarda yalnızca plajlarda giyilebileceği aklımıza gelirken, son zamanlarda her yerde ve her türlü kıyafetin altında karşımıza çıkıyor. İşte bu da moda dünyasının günden güne uğradığı değişim ve gelişimle ön yargıların yıkıldığını gösteriyor.

Öte yandan parmak arası terlikler, topuklu modelleriyle özel davetlerin en gözde tercihleri arasında yer almaya başladı.

Parmak arası topuklu terlik

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ