KolaycaYap.Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey

2022 yılının yaz tesettür trendleri nelerdir? 2022 yaz tesettür trendleri

Her sezon tasarımlarına yenisini ekleyen tesettür modası, 2022 yılının trend renklerine çabuk adapte oldu. İlkbahar yaz aylarına ilham veren …

2022 yılının yaz tesettür trendleri nelerdir? 2022 yaz tesettür trendleri

Her sezon tasarımlarına yenisini ekleyen tesettür modası, 2022 yılının trend renklerine çabuk adapte oldu. İlkbahar yaz aylarına ilham veren ikonik tonlar yeni sezon için bize sıra dışı eşleşmeler sunuyor. Peki 2022 yaz tesettür trendlerinde neler var? İşte yaz tesettür trendlerinde kullanılan renkler…

Dünyaca ünlü birçok marka pantone tarafından belirlenen 2022 renklerinin ardından kolları sıvadı. Koleksiyonlarına kattıkları eğlenceli tonlarla oluşturdukları tasarımlarına ekledikleri tesettür stilleri modaya yön vermeye devam ederken, aynı zamanda da vitrinlerin en gözde parçaları haline geldi. ‘Zıtlığın uyumu’ temalı renklerle bir araya gelen bu moda, artık sokak stillerinde çok konuşuluyor. Tesettür modası deyince akla ilk gelenler arasında olan Influencer Betül Gedik de bu yılın renklerini çok sevdi. Kombinlerde ilham olabilecek birleşimlere imza atan Gedik pembe, mavi, yeşil tonlarıyla kadınların tercihlerinde yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra sarı tonların da hakim olacağı 2022 ilkbahar yaz ayları özellikle tesettürlü kadınların yılı olacak gibi!

2022 YAZ TESETTÜR TRENDLERİ!

Bubble gum ceketler;

Bubble gum ceketler

KADRİYE BAŞTÜRK / BUBBLE GUM CEKET PANTOLON: 1.209,90 TL

2022 yaz trendleri arasındaki en eğlenceli tonlara sahip olan bubble gum, dokusuyla tüm moda tercihlerini alt üst etti. Yalnızca giyene değil aynı zaman da görene de pozitif bir enerji katan bu renk, beklenmedik bir anda blazer bir ceketle ciddi hava katabilir. Bu ton özellikle ikili takımların tamamlayıcı parçalarıyla zıtlığın uyumunu yansıtıyor. Influencer Betül Gedik’in göz alıcı pembe bir takımı ekru çantayla kombinlemesi, giyimine düşkün kadınlara ilham olabilir.

Supersonic maviye uçuk yeşil;

Supersonic maviye uçuk yeşil

PUERIL STORE / MAVİ EŞOFMAN TAKIMI: 349,00 TL

Bu yılın yaz aylarında belki de en çok karşılaşacağımız renkler supersonic mavi ve yeşilin açık canlı tonları. Diğer bir adıyla fair green. Koleksiyonların vazgeçilmezi olan bu iki renk, aynı zamanda zarafeti de temsil eden tonlar arasında yer alıyor. Geçmiş yıllarda bir arada çok fazla görmediğimiz mavi ve yeşil tonları basic kıyafetler ve aksesuarlarla bir araya gelmeyi çok seviyor. Bunun yanı sıra zirvedeki bu iki rengi çizgili ya da geçişli elbiselerde veya tunikler de çokça görebilirsiniz. Influencer Betül Gedik de bu iki rengi bir araya getirerek, zıt renklerin kullanıma karşı olan ön yargıları yıktı.

Betül Gedik

KADRİYE BAŞTÜRK / AVRIL TUNİK PANTOLON TAKIM YEŞİL: 909,90 TL

Popcorn sarılarına denimler eşlik ediyor;

Popcorn sarılarına denimler eşlik ediyor

SAMET KESKİN BUTİK / KETEN CEKET SARI: 380,00 TL

SAMET KESKİN BUTİK / ÖNÜ YIRTMAÇLI DENİM PANTOLON: 250,00 TL

Modada popcorn sarısı 2022 yaz mevsimine güneş gibi doğuyor. Sarı tonları neşeli ve eğlenceli renkler için joker olmaya hazır. Yaz renkleriyle bir araya gelmek için sabırsızlanan sarı tonları, genellikle zor kombinlenebilir renk olarak bilinir. Bu yüzden denim pantolonlar adeta, sarı renkle kombin yapmak isteyen kadınların imdadına yetişiyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ